Brändäys vaatetuksen avulla yrityksissä

Vaatetuksella on merkittävä rooli yrityksen brändin vahvistamisessa. Logolla varustetut yritysvaatteet, kuten työasut ja mainoslahjat, ovat tehokas keino lisätä yrityksen tunnettavuutta.

Sisällysluettelo

Vaatetuksella on merkittävä rooli yrityksen brändin vahvistamisessa. Logolla varustetut yritysvaatteet, kuten työasut ja mainoslahjat, ovat tehokas keino lisätä yrityksen tunnettavuutta. Ne ovat erityisen vaikuttavia messuilla ja tapahtumissa, auttaen henkilökuntaa tuomaan esiin yrityksen ilmeen.

Strategiset valinnat yrityksen vaatetuksessa

Yritysvaatteiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon vaatteiden käyttötarkoitus ja tyyppi. Ulkotöihin tarkoitetut vaatteet vaativat kestävyyttä, kun taas toimistovaatteissa painotetaan mukavuutta ja tyylikkyyttä. Logon suunnitteluun tulee kiinnittää erityistä huomiota, jotta se on näkyvä ja sopii vaatteeseen. Painatusmenetelmä valitaan perustuen logon ja vaatteen ominaisuuksiin.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Yrityksen ilmeen vahvistaminen logollisen vaatetuksen avulla


Logollinen vaatetus voi olla tehokas tapa vahvistaa yrityksen ilmettä monella eri tavalla. Se voi auttaa

 • Luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen mielikuvan yrityksestä. Kun kaikki yrityksen työntekijät käyttävät samanlaista logollista vaatetustakaan, se luo yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksestä. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin.
 • Lisäämään yrityksen näkyvyyttä. Logollinen vaateistus voi auttaa yrityksen näkyvyyden lisäämiseen. Kun yrityksen työntekijät käyttävät logollista vaatetustakaan julkisesti, se voi auttaa lisäämään yrityksen tunnettuutta. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi uusien asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden houkuttelemiseksi.
 • Luomaan positiivisen ja ammattimaisen vaikutelman yrityksestä. Logollinen vaateistus voi auttaa luomaan positiivisen ja ammattimaisen vaikutelman yrityksestä. Kun yrityksen työntekijät käyttävät siistiä ja siistiä logollista vaatetustakaan, se voi luoda positiivisen vaikutelman yrityksestä. Tämä voi vaikuttaa esimerkiksi asiakkaiden luottamukseen yritykseen.

Logollisen vaatetuksen avulla yrityksellä on mahdollisuus luoda positiivinen ja ammattimainen mielikuva itsestään. Se on myös tehokas tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä.

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten logollista vaatetustakaan voidaan käyttää yrityksen ilmeen vahvistamiseen:

 • Messuilla ja tapahtumissa: Logollinen vaatetus voi auttaa yrityksen erottumisen joukosta messuilla ja tapahtumissa. Kun yrityksen työntekijät käyttävät logollista vaatetustakaan, se voi auttaa heitä kiinnittämään asiakkaiden huomion ja luomaan positiivisen vaikutelman yrityksestä.
 • Asiakaspalvelutilanteissa: Logollinen vaatetus voi auttaa luomaan positiivisen ja ammattimaisen vaikutelman yrityksestä asiakaspalvelutilanteissa. Kun yrityksen työntekijät käyttävät logollista vaatetustakaan, se voi auttaa heitä luomaan luottamusta asiakkaisiin ja ratkaisemaan ongelmia tehokkaammin.
 • Työntekijöiden kesken: Logollinen vaatetus voi auttaa luomaan yhtenäisyyttä ja yhteishenkeä työntekijöiden kesken. Kun kaikki yrityksen työntekijät käyttävät samanlaista logollista vaatetustakaan, se voi auttaa heitä tuntemaan olonsa osalliseksi yrityksestä ja luomaan positiivisen työympäristön.

Logollisen vaatetuksen valinnassa on tärkeää huomioida yrityksen visuaalinen ilme. Logon tulee olla selkeä ja helposti tunnistettava. Vaatteiden värimaailma ja tyyli tulee sovittaa yrityksen muuhun ilmeeseen. Vaatteiden tulee myös olla mukavia ja helppoja pitää päällä.

Logon rooli yrityksen brändäyksessä

Logon suunnittelu on olennainen osa yrityksen brändäyksen rakentamista. On tärkeää, että logo soveltuu monipuolisesti eri käyttökohteisiin ja on selkeästi tunnistettavissa. Värien ja fonttien valinnassa tulee ottaa huomioon yrityksen visuaalinen ilme ja brändin arvot. Lisäksi logon suunnittelussa tulee huomioida kohderyhmä ja toimiala, jotta logo vastaa yrityksen tavoitteita ja kohdeyleisön odotuksia.

Suosittuja yritysvaatteita logolla

 1. T-paidat: Monikäyttöisiä ja edullisia, sopivat moniin eri tilanteisiin.
 2. Hupparit: Mukavat ja rennot, ihanteellisia vapaamuotoisissa työympäristöissä.
 3. Pikeepaidat: Tyylikkäät ja ammattimaiset, sopivat erityisesti asiakaspalveluun.
 4. Softshell-takit: Ulkotöihin soveltuvat, kestävät ja säänkestävät.
 5. Lippikset ja hatut: Lisäävät brändin näkyvyyttä ulkoilmatapahtumissa.
 6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, soveltuvat toimistokäyttöön.
 7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ympäristöystävälliset mainoslahjat.
 8. Esiliinat: Sopivat erinomaisesti ravintola- ja kauppa-alojen työntekijöille.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia