Yhteystiedot

ostoksilla outlet tehtaanmyymälä suomi

Sivustoa ylläpitää

Carnival News Company Ltd

Me tuotamme paljon sisältöä erilaisille teemasivustoille. Sisällöstä osa tulee valmiina erilaisten tiedotepalveluiden kautta, ja osa artikkeleista tehdään itse kirjoittamalla, ja osaa varten käydään asiakkaiden luona tekemässä haastatteluja ja ottamassa valokuvia. Työ on monesti toimittajamaista, mutta paljon muutakin. Monesti myös saamamme tiedotteet eivät ole ihan valmiina julkaisemista varten, mutta pienillä muutoksilla niistä saadaan julkaisukelpoista aineistoa, ja mielenkiintoista luettavaa lukijoillemme.

info@carnivalnews.net

 

Palvelukuvaus

Tarjoamme MAKSUTTOMAN mahdollisuuden lisätä perustietonne palveluumme

– EI SIIS MAKSA MISSÄÄN VAIHEESSA EUROAKAAN!

 

  • liikkeen nimi
  • liikkeen lyhyt esittely, max 120 sanaa
  • liikkeen osoite (Google maps näyttää kävijöille)
  • linkin kotisivuillenne

 

Olemme ottaneet tämän sivuston meille tänä kesänä ja aloittaneet sivuston kehittämisen eteenpäin. S

Sivuston kävijämääristä annamme tietoa kyselyiden perusteella sivustolle tuleville yrityksille.

Haluatteko enemmän näkyvyyttä, ja mahdollisesti tehdä kauppaa kauttamme?

Maksullinen palvelu:

  • liikkeen mainos FB ja Instagram kanaviimme, jotka kasvavat vähitellen nykyisistään
    voitte joka viikko laittaa meille jakeluun uuden mainoksen (kuva/video + teksti ja linkki)
    liikkeen pitkä esittely mahdollisine tuotelinkkeineen, videoineen ja valokuvineen sivustolle
  • 39,50€ + alv 24% / kk, aluksi 6 kk sopimus, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa olevana 3 kk kerrallaan jatkuvana sopimuksena

Lähetä palautetta / ota yhteyttä

Kestävä kehitys ja tulevaisuus

Näin digitaalisten alustojen aikakaudella on helppoa puhua kestävästä kehityksestä ja erilaisista tulevaisuuden kuvioista, mutta on tärkeätä myös tietää, mitä se kestävä kehitys on, ja mihin kaikkeen se liittyy.

Kestävä kehitys on maailmanlaajuisesti, alueellisesti ja paikallisesti tapahtuvaa jatkuvaa ja ohjattua yhteiskunnallista muutosta, jonka päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. Tämä tarkoittaa myös, että ympäristö, ihminen ja talous otetaan tasavertaisesti huomioon päätöksenteossa ja toiminnassa.

Kestävää kehitystä käsiteltiin ensimmäisen kerran YK:n Brundtlandin komissiossa 1987. Komission työstä sai alkunsa prosessi, joka on edennyt vuorovaikutteisesti eteenpäin niin valtioissa, kunnissa kuin kansainvälisissä yhteyksissäkin. Kestävän kehityksen politiikka on kehittynyt ja muotoutunut vähitellen yhä kattavammaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Kestävän kehityksen asioita käsitellään myös termin ilmastopaketti alaisuudessa.

Tulevaisuuteen liittyvät myös tietoturvallisuus asiat, joista kerromme mm. Turvastore sivuston virusuutisten kautta, mutta myös VPN-sovelluksista VPN-uutissivuston kautta. VPN, eli virtuaalinen erillisverkko, tulee sanoista virtual private network. Se on tehokas työkalu yksityisyytesi turvaamiseen netissä. Tietopaketti VPN-yhteydestä, vinkit yksityisyydeen suojaamiseen ja suosituimpien VPN-palveluiden arvostelut löytyvät tuolta VPN-sivustolta.

Harrastukset, hyvinvointi ja me itse

Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy levosta, liikunnasta, ravinnosta ja henkisestä energiasta. Ihminen on kokonaisuus, ja siksi jos osa hyvinvoinnin rakennuspalikoista puuttuu, kokonaisuus kärsii. Hyvinvointiin liittyvät niin se mitä syömme, kuin myös se, miten liikumme tai miten olemme sosiaalisessa kanssakäymisessä – myös omat lemmikkimme, kuten koirat voivat olla iso tekijä kokonaisuudessa.

Usein kokonaisvaltainen hyvinvointi eli wellness määritellään ihmisen aktiiviseksi prosessiksi elää terveempää elämää, jonka päämäärä on parempi elämänlaatu. Tähän prosessiin lukeutuu useimmiten terveyskäyttäytymisen peruskomponentit: liikunta, ravitsemus ja uni, nykyisin myös jollain tavalla rentoutuminen. Onko laihduttaminen osa hyvinvointia? Ei välttämättä, mutta se voi olla reitti kohti parempaa kehon tasapainoa.

Harrastuksista nousee oman kodin sisustaminen, remontointi ja jatkuva kehittäminen ja muokkaaminen – se liittyy myös omaan henkiseen hyvinvointiimme – ja toisaalta myös niiden talousasioihin. Aina kun rempataan isommassa määrin voi kyseeseen tulla myös laina-asiat ja oman talouden tarkastelu tarkemmin, jotta tiedetään, mihin oikeasti on varaa, joskus pieni nopea joustovippi voi olla tarpeen, mutta aina laina-asioiden kanssa pitää muistaa ne korot ja kulut ja se tosiasia, että jokainen laina ja vippi pitää myös pystyä maksamaan pois – eikä koskaan pidä ottaa lainaa vain sen varjolla, että se on mahdollista.

Ja samalla kun näitä raha-asioita miettii, on välillä hyvä kuunnella uusia biisejä tai lueskelle, mitä viihdetaivaalla tapahtuu viihteelle.fi sivustolta. Ja suoratoiston tarjoamia ohjelmia arvostellaan ja uutuuksista kerrotaan nettiruutu-sivustolla. Suoratoistokanavien käyttö nimittäin lisääntyy kokoajan – samalla myös suoratoistokanavien tarjonta muokkautuu lähes vuosittain, ja eri sarjat vaihtelevat palveluntarjoajalta toiselle.

Harrastuksiin on viime vuosina noussut kaikissa ikäryhmissä entistä enemmän myös digitaalinen pelaaminen, mobiilipelit ja tietokonepelit, joista iso osa on suoraan suunnattu aikuispelaajille – ja tarjolla on jos minkälaista ammunta-ja seikkailupeliä historiassa ja tulevaisuuden avaruustaisteluissa.

Jos pelaat tietokoneella raskaita pelejä, se yleensä vaatii hyvän pelikoneen jolla pelit pyörii ilman pätkimistä tai kaatumista. On siis hyvä tietää, että minkä koneen tarvitset pelaamista varten – tästä puhutaan mm. GamingCorner sivustolla, ja hieman eri tavalla digitaalisuutta tuodaan esille Bittiblogi-sivustolla.

Harrastuksiin voi kuulua myös nettiostokset, joita varten tuotamme alennuskoodeja ja tarjouksia alennuskooditsuomi.fi sivustolle lähes viikoittain – riippuen täysin mitä verkkokaupat ja vastaavat antavat meille tarjouksina.

Mahdollisuuksia lisätienesteihin

Monet sivustot netissä ja sosiaalisen median kanavissa kertovat myös mahdollisuuksista ansaita etänä oman päätyön ohessa. Tätä varten mekin olemme keränneet jotain tietoa affiliate markkinointiin liittyen StoryLineMarketing sivustolle. Storylinemarketing sivusto soveltuu aivan mainiosti käsittelemään myös affiliate-markkinointia, sekä tuomaan esille sen uutisia, ja tuomia mahdollisuuksia. Kysy ihmeessä lisää sivuston kommentointien kautta, ja saadaan toivottavasti aikaiseksi myös keskusteluja asian parissa.

Muuten lisätienesteihin voi päästä sijoittamisen kautta, mutta silloin on hyvä katsoa vähän sitä omaa riskitason mahdollisuutta, ja mitä arhessa on oikeasti mahdollista sijoittaa. Useimmat sijoitukset voivat tuottaa pitkällä aikavälillä, mutta nopeita tuloksia haluavat voivat joutua ottamaan isoja riskejä, ja silloin oman pääoman ja sijoituksen arvo voin nopeastikin tipahtaa – aivan kuten nyt on käynyt kryptomarkkinoilla. Kryptovaluutat ovat kuitenkin yhä vielä erittäin mielenkiintoinen sijoituskohde, varovaisuudella.

Osakesijoitukset ovat kuitenkin tilastollisesti yhä se pitkän aika välin sijoitusmuoto, jota kannattaa oikeasti miettiä – varsinkin jos olet sijoittamassa lapsesi tai lapsenlapsesi tulevaisuutta ajatellen. Viimeisen sadan vuoden aikana osakkeet ovat tuottaneet parhaiten. Keskimääräinen vuosituotto on pitkällä aikavälillä ollut noin 7 prosenttia. Yleensä tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. Riski tarkoittaa todennäköisyyttä menettää sijoitettu raha.

Myös sisältöä muilla kielillä

Vaikka pääsisältö tuotetaan suomeksi, löytyy meiltä sisältöä myös muille kielille. Meillä on esimerkiksi tuotettu sisältöä englanniksi viikinkisivustolle vikingsday.com, joka käsittelee viikinkiaiheita varsin monipuolisesti, ja monesti historialähtöisesti. Tai eurheilun uutisiin erikoistunut ProEsports sivusto, joka kertoo valikoidusti eri pelien uutisia. Viikinkien tyyppisesti meillä on myös englanninkielisille netin matkaajille WildWest sivusto.

Ruotsiksi löytyy mm Funportal sivusto pelaamisesta kiinnostuneille ja Motorsport-sivusto ruotsalaiselle autourheilu-uutisille. Lisäksi autoilu ja autouutisista kerrotaan ruotsiksi bilxperten.se sivuston kautta.

Kaiken kaikkiaan sisältöä on vähän sieltä sun täältä aloilta. Ylläolevien lisäksi löytyy sisältösivustoja myös Saksaksi ja jopa Latviaksi.