Edulliset verkkokaupat ja säästä rahaa

Sisällysluettelo

Edulliset verkkokaupat

Verkkokaupoista shoppailu on kätevää ja nopeaa, ja usein ne tarjoavat myös kivijalkaliikkeitä edullisempia hintoja. Jos etsit edullisia verkkokauppoja ja haluat säästää rahaa, tässä artikkelissa on vinkkejä!

Temu: Temu on uusi verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Temu on osa Pinduoduo-konsernia, joka on yksi Kiinan suurimmista verkkokauppayrityksistä. Temussa on tuhansia tuotteita eri kategorioissa, kuten muoti, elektroniikka, kodin tavarat ja lelut. Temu tarjoaa myös ilmaisen toimituksen yli 49 euron tilauksille.

Shein: Shein on kiinalainen verkkokauppa, joka on tunnettu edullisista ja trendikkäistä vaatteistaan. Sheinillä on laaja valikoiman naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä asusteita. Sheinillä on myös oma tuotemerkkinsä, MOTF, joka tarjoaa laadukkaita vaatteita edulliseen hintaan. Shein tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 39 euron tilauksille.

Wish: Wish on mobiilisovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Wishissä on tuhansia tuotteita eri kategorioissa, kuten muoti, elektroniikka, kodin tavarat ja lelut. Wishissä on myös usein tarjouksia ja alennusmyyntejä. Wish tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

AliExpress: AliExpress on kiinalainen verkkokauppa, joka on tunnettu edullisista ja laadukkaista tuotteistaan. AliExpressissä on tuhansia tuotteita eri kategorioissa, kuten elektroniikka, kodin tavarat, lelut ja urheiluvälineet. AliExpressissä on myös usein tarjouksia ja alennusmyyntejä. AliExpress tarjoaa ilmaisen toimituksen useimmille tuotteille.

Vinkkejä säästämiseen verkkokaupoissa

  • Vertaile hintoja: Ennen kuin ostat tuotteen, vertaile hintoja eri verkkokaupoissa. Voit käyttää hintavertailusivustoja, kuten Hintaopas.fi ja Vertaa.fi.
  • Hyödynnä tarjouksia ja alennusmyyntejä: Useimmat verkkokaupat tarjoavat usein tarjouksia ja alennusmyyntejä. Seuraa verkkokauppojen uutiskirjeitä ja sosiaalisen median kanavia, jotta saat tiedon tarjouksista ja alennusmyynneistä.
  • Käytä alennuskoodeja: Verkossa on saatavilla paljon alennuskoodeja, joita voit käyttää verkkokaupoissa. Voit löytää alennuskoodeja esimerkiksi alennuskoodi-sivustoilta, kuten Alennuskooditsuomi.fi
  • Odota alennusmyyntejä: Jos tiedät, että tarvitset tietyn tuotteen, odota alennusmyyntejä. Useimmat verkkokaupat pitävät alennusmyyntejä esimerkiksi Black Fridayna ja Cyber Mondayna.
  • Osta käytettynä: Jos etsit edullisia vaatteita tai kodin tavaroita, voit ostaa niitä myös käytettynä. Verkossa on useita sivustoja, joissa voit myydä ja ostaa käytettyjä tuotteita, kuten Tori.fi ja Huuto.net.

Rahoitus

Jos tarvitset rahaa verkkokaupoissa shoppailuun, voit hakea kulutusluottoa. Kulutusluotto on laina, jonka voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kulutusluottoja tarjoavat useat pankit ja rahoituslaitokset.

Ennen kuin haet kulutusluottoa, vertaile eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia. Kiinnitä huomiota esimerkiksi lainan korkoon ja takaisinmaksuaikaan.

Muista, että kulutusluotto on velka, joka on maksettava takaisin korkoineen.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia