Kotimainen Veke palvelee rakkaudesta kotiin  – jaa sisustuksen iloa kanssamme 

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

Sisällysluettelo

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

Me rakastamme kaikenlaisia värejä, tyylejä ja muotoja. Missiomme on saada suomalaiset kodit elämään. Valitsemme valikoimaamme huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää, mutta sopivat kohtuuhintaisina monen kukkarolle. Laajasta yli 7000 tuotteen valikoimastamme löydät kotimaiset ja kansainväliset suosikkibrändit sekä omat ihanat Veke-tuotteemme, joita et saa mistään muualta. 

Värit kodin sisustuksessa

Kodin sisustuksen värien valinta voi vaikuttaa huomattavasti tunnelmaan, visuaaliseen houkuttelevuuteen ja yleiseen mielialaan. Värien merkitys sisustuksessa voi vaihdella kulttuurista, henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tilan tarkoituksesta riippuen. Tässä on muutamia yleisiä vinkkejä värien valinnasta kodin sisustuksessa:

 1. Neutraalit värit: Neutraalit kuten valkoinen, beige, harmaa ja ruskea ovat aina suosittuja valintoja, koska ne luovat rauhallisen ja avaran tunnelman. Neutraalit toimivat hyvin perusvärienä, joihin voit yhdistellä muita värejä ja korostuksia.
 2. Lämpimät värit: Punainen, oranssi ja keltainen ovat lämpimiä värejä, jotka voivat luoda kodikasta ja energistä tunnelmaa. Ne voivat olla loistavia valintoja olohuoneisiin ja ruokailutiloihin, joissa halutaan luoda kutsuva ilmapiiri.
 3. Viileät värit: Sininen, vihreä ja violetti ovat viileitä värejä, jotka voivat tuoda rauhallisuutta ja rentoutumista tilaan. Ne voivat toimia hyvin makuuhuoneissa ja kylpyhuoneissa.
 4. Väririkkaus: Jos haluat piristää tilaa, voit käyttää rohkeita ja kirkkaita värejä, kuten syvää sinistä, kirkasta keltaista tai voimakasta punaista. Tällaiset värit voivat luoda energistä tunnelmaa, mutta niiden käyttöä kannattaa harkita tarkkaan, jottei tilasta tule liian räikeä.
 5. Värien yhdistäminen: Voit luoda monipuolisen ja tasapainoisen ilmeen yhdistämällä eri väriyhdistelmiä. Esimerkiksi voit käyttää pääasiassa neutraaleja värejä ja lisätä sitten pieniä määriä voimakkaita värejä korostuksina.
 6. Värien symboliikka: Muista, että värit voivat liittyä erilaisiin tunteisiin ja merkityksiin eri kulttuureissa. Esimerkiksi valkoinen voi symboloida puhtautta monissa kulttuureissa, mutta joissain se voi merkitä surua. Punainen voi olla intohimon ja onnen väri, mutta myös vaaran symboli.
 7. Tilan tarkoitus: Harkitse tilan tarkoitusta värien valinnassa. Makuuhuoneessa saatat haluta rauhoittavia värejä, kun taas luovaan työtilaan voisi sopia inspiroivampi väripaletti.
 8. Luonnonvaikutteet: Inspiroidu luonnosta ja käytä luonnonvärisävyjä kuten maanläheisiä ruskeita, vihreitä ja sinisiä. Ne voivat tuoda harmonista tunnelmaa sisustukseen.
 9. Valaistus: Muista ottaa huomioon valaistus tilaa suunnitellessa. Värit voivat näyttää erilaisilta eri valaistusolosuhteissa, joten suosittelen testaamaan värinäytteitä eri valaistusolosuhteissa ennen päätöksen tekemistä.
 10. Henkilökohtaiset mieltymykset: Lopuksi, valitse värit, jotka tuntuvat omalta itseltäsi ja jotka ilahduttavat sinua. Sisustus on tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä.

Muista, että kodin sisustus on henkilökohtainen asia, ja sinun tulisi valita värit, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi ja tarpeisiisi.

Huonekalujen vaihtelulla uutta ilmettä ja tunnelmaa kotiin

Huonekalujen vaihtelu voi olla erinomainen tapa tuoda uutta ilmettä ja tunnelmaa kotiin ilman suurta remonttia tai sisustuksen täydellistä uusimista. Tässä muutamia vinkkejä ja ideoita huonekalujen vaihteluun:

 1. Vaihda paikkoja: Yksinkertainen tapa aloittaa on vaihtaa huonekalujen sijainteja. Vaihda esimerkiksi sohva ja nojatuolit toiseen paikkaan olohuoneessa tai siirrä sängyn ja yöpöytien sijainteja makuuhuoneessa. Tämä voi avata uusia tilankäyttömahdollisuuksia.
 2. Uusi järjestys: Kokeile huonekalujen järjestyksen muuttamista. Voit kääntää ruokapöydän eri suuntaan tai kokeilla avoimempaa asettelua, joka luo tilan tuntua.
 3. Vaihda tekstiilejä: Vaihda tyynynpäällisiä, verhoja, mattoja ja muita tekstiilejä. Uusien värien, kuvioitten ja tekstuurien käyttö voi vaikuttaa huomattavasti tilan tunnelmaan.
 4. Hanki muutama uusi kappale: Sinun ei tarvitse uusia kaikkia huonekaluja saadaksesi uutta ilmettä. Uuden sohvapöydän, tuolin tai hyllyn hankkiminen voi olla tarpeeksi tuomaan raikkaita vaikutteita tilaan.
 5. Käytä värikkäitä tai korostavia kappaleita: Voit valita yhden huonekalun tai sisustusesineen, joka erottuu värikkäänä tai erilaisena korostuksena. Tämä yksittäinen kappale voi toimia keskipisteenä ja tuoda eloisuutta tilaan.
 6. Kierrätä huonekaluja eri huoneisiin: Voit kokeilla vaihtaa huonekaluja eri huoneisiin. Ehkä kirjoituspöytä toimisi hyvin makuuhuoneessa tai lipasto voi saada uuden käyttötarkoituksen olohuoneessa.
 7. Kokeile vintagea ja kierrätettyjä huonekaluja: Kierrätetyt ja vintage-huonekalut voivat tuoda ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen kotiisi. Voit käydä kirpputoreilla tai verkkosivustoilla, jotka myyvät käytettyjä huonekaluja.
 8. Panosta monikäyttöisiin huonekaluihin: Valitse huonekaluja, jotka ovat monikäyttöisiä ja mukautuvat eri tilanteisiin. Esimerkiksi vuodesohva, joka toimii sekä istuimena että sänkynä, voi olla kätevä ratkaisu.
 9. Kokeile erilaisia tyylejä: Jos kotisi sisustus on ollut tietyn tyylin mukainen, kokeile vaihtelua valitsemalla huonekaluja eri tyyleistä. Tämä voi tuoda mielenkiintoista kontrastia ja piristystä.
 10. Anna persoonallisuutesi näkyä: Valitse huonekaluja ja sisustuselementtejä, jotka heijastavat omaa persoonallisuuttasi ja mieltymyksiäsi. Näin koti tuntuu aidosti omalta.

Huonekalujen vaihtelu voi olla hauskaa ja luovaa. Muista kuitenkin harkita tilan toimivuutta ja tasapainoa, jotta uudet järjestelyt ja huonekalut sopivat yhteen ja luovat miellyttävän kokonaisuuden.

Veke: Laajasta yli 7000 tuotteen valikoimastamme löydät kotimaiset ja kansainväliset suosikkibrändit sekä omat ihanat Veke-tuotteemme, joita et saa mistään muualta. 


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia