Ratiashop

Ruukintie 9, 10330 Billnäs

Ratiashop – verkkokauppamme varastomyymälä Billnäsissä Raaseporissa

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme varastomyymälään, joka sijaitsee luonnonkauniissa Billnäsissä Raaseporissa, vanhan Billnäsin ruukkialueen yhteydessä. Myymme myymälässämme verkkokauppamme tuotteita sekä esittelemme tehdastoimitustuotteita. Valikoimamme myymälässä on identtinen verkkokauppamme kanssa vaate- ja tekstiilituotteissa, kumisaappaissa ja asusteissa, myös kokojen saatavuuden osalta. Eli myymälästämme löytyvät vain ne koot mitkä ovat esillä verkkokaupassamme.
Tehdastoimitustuotteitamme ovat esim. Saaristosarjan tuotteet, saunatuotteet ja matot. Näitä tuotteita on vaihtelevasti myös myymälässämme ja niistä voi tiedustella meiltä erikseen mikäli haluat ostaa näitä tuotteita suoraan myymälästämme.

Outlet

Myymäläämme on avattu uusi Outlet-osasto. Outletissa tarjoamme valikoimamme poistoeriä edullisin löytö-hinnoin. Myymälässämme on mahdollisuus myös tuotteiden sovittamiseen.

Myymälämme sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja kulku ylös myymälään tapahtuu portaita pitkin

Outlet Suomi listaa Suomen outlet-myymälät, tehtaanmyymälät ja vastaavat edulliset ostospaikat Suomessa ja netissä. Tiedot pyrimme päivittämään mahdollisuuksien mukaan, mutta huomioi, että ne saattavat sisältää myös virheitä. Mikäli haluat muokata tai lisätä myymälän listaamme otathan yhteyttä Yhteystiedot-sivun kautta. Mukavaa shoppailua! :)