Nyt edullisesti suoratoistoviihdettä kotiin: SkyShowtimen tilaus vain 3.95€/kk

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viihdettä eri genreissä.

Sisällysluettelo

-> tämä artikkeli sisältää mainoslinkin SkyShowtime palveluun

Palkitut amerikkalaiset yksinoikeussarjat ensimmäisenä

Suurimmat menestyselokuvat, joita et voi striimata muualla

Kuumimmat uudet, paikalliset alkuperäistuotannot

Rakastetuimmat koko perheen suosikit yhdessä paikassa

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viihdettä eri genreissä. Palvelu kokoaa yhteen monia merkittäviä studioita, kuten Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios, Peacock, Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures. Tarjolla on niin uusia ja yksinoikeudella esitettäviä sarjoja ja elokuvia kuin myös lasten- ja perheviihdettä, dokumentteja sekä klassikoita.

Tämä tekee SkyShowtimesta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista viihdetarjontaa yhdessä paketissa. Palvelu lanseerataan Pohjoismaissa, Portugalissa ja Alankomaissa syyskuussa 2022 ja laajenee myöhemmin muualle Eurooppaan.

Katso missä ja milloin vain

SkyShowtimen suurin etu on sen joustavuus. Voit katsoa sisältöä mistä ja milloin tahansa kirjautumalla tilillesi osoitteessa skyshowtime.com. Palvelu on saatavilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, älytelevisioilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Lisäksi voit ladata suosikkielokuvia ja -sarjoja iOS- ja Android-laitteille, jolloin voit nauttia sisällöstä myös silloin, kun et ole yhteydessä internetiin. Tämä tekee palvelusta erinomaisen vaihtoehdon myös liikkuville käyttäjille.

Saatavuus eri maissa

SkyShowtime lanseerataan aluksi Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Portugalissa ja Alankomaissa. Palvelu laajentaa toimintaansa Espanjaan, Andorraan sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan vuoden 2023 aikana.

Jos asut EU-alueella, palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden katsoa sisältöä muissa EU-maissa, joissa SkyShowtime on saatavilla. Tämä tekee palvelusta erittäin kätevän esimerkiksi matkailijoille. Suomessakin se on ollut jo muutaman kuukauden saatavissa.

Katso kaikki tilausvaihtoehdot SkyShowtimelle tästä

Mitä tarjolla on?

SkyShowtimen tarjonta on monipuolista ja kattavaa. Alla on listaus erilaisista sisältökategorioista, joita palvelusta löytyy:

Tämä monipuolinen tarjonta tekee SkyShowtimesta palvelun, joka sopii monenlaisille katsojille.

Katsottavaa joka makuun

Olipa kyseessä sitten viimeisimmät toimintaelokuvat, koko perheen viihde tai TV-sarjat, joista kaikki puhuvat, SkyShowtime tarjoaa jotakin jokaiselle. Palvelusta löytyy niin tuoreita jymymenestyksiä kuin myös ajattomia klassikoita, jotka kestävät aikaa.

SkyShowtime onkin erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta viihdettä ja haluavat pysyä ajan tasalla siitä, mitä uutta ja jännittävää viihteen maailmassa tapahtuu.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia