Outletsuomi.com ja kesä 2023

Sisällysluettelo

Outletsuomi.com on siirtynyt uuteen omistukseen ja sitä myötä sivustolle on tulossa paljon uutta sisältöä sekä uusia palveluita, sekä outlet-myymälöille, tehtaanmyymälöille, että yksittäisille sivusto vierailijoille.

Tänään olemme lisänneet sivustolle tarjouslinkkejä moneen eri toimittajan verkkokauppaan ja vähitellen pääsemme siihen vaiheeseen, että alamme nostaa esille näitä listoillamme olevia myymälöitä.

Samalla olemme avanneet Facebook sivun ja Instagram aukeaa aivan lähipäivinä, muista some-kanavista käymme vielä sisäisiä keskusteluja.

Aktiivisesti eteenpäin

Tulemme kehittämään muutaman erilaisen tuote-ja palvelupaketin suomalaisille outlet-myymälöille ja toivomme mahdollisimman monen lähtevän kanssamme viemään outlet-ilosanomaa entistä aktiivisemmin suomalaisille kuluttajille.

Aloitamme myös kesästä tuoda listauksemme myymälöitä entistä paremmin esille sekä sivustolle että valitsemiimme sosiaalisen median kanaviin – seuraa aktiivisesti mukana, saatat päästä mukaan myös arvontoihin joita on tulossa!

Tervetuloa seuraamme.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia