Pikasiirto – Rahat heti tilille Outlet ostoksia varten

Sisällysluettelo

rahat heti tilille

Pikasiirto on suomalaisten pankkien kehittämä palvelu, jonka avulla voit siirtää rahaa pankkitililtä toiselle viiveettömästi. Pikasiirto toimii kaikkien suomalaisten pankkien välillä, vuoden jokaisena päivänä ja kellonajasta riippumatta. Tämä toimii hyvin myös silloin, kun esimerkiksi puolisosi on Outlet ostoksilla ja sinun täytyy siirtää hänelle rahaa heti tilille.

Miten Pikasiirto toimii?

Pikasiirto -palvelussa siirron maksaminen tapahtuu pankkitunnusten avulla. Kun teet Pikasiirron, siirrät itse rahaa omasta pankkitililtäsi vastaanottajan pankkitilille. Rahat siirtyvät välittömästi, ja saaja saa ne näkyviin tiliotteelleen heti.

Pikasiirron edut

 • Nopeus: Pikasiirto on nopein tapa siirtää rahaa pankkitilien välillä. Rahat siirtyvät välittömästi, ja saaja saa ne näkyviin tiliotteelleen heti.
 • Turvallisuus: Pikasiirto on turvallinen tapa siirtää rahaa. Siirto tapahtuu aina pankkitunnusten avulla, joten vain sinä voit maksaa siirron.
 • Käytettävyys: Pikasiirto on helppokäyttöinen palvelu. Voit tehdä Pikasiirron mistä tahansa paikasta, milloin tahansa.

Pikasiirron haitat

 • Hinta: Pikasiirron käyttö on maksullista. Hinta on 2,9 % + 2 euroa per siirto.
 • Ei ulkomaille: Pikasiirtoa ei voi käyttää ulkomaille tapahtuviin siirtoihin.

Pikasiirron käyttö

Voit tehdä Pikasiirron joko pankin verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta. Seuraavassa on ohjeet Pikasiirron tekemiseen Nordean verkkopalvelussa:

 1. Avaa Nordean verkkopalvelu.
 2. Kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi.
 3. Valitse ”Maksaminen”.
 4. Valitse ”Pikasiirto”.
 5. Syötä saajan tilinumero, saajan nimi ja siirrettävän summan.
 6. Valitse mistä pankista haluat maksaa siirron.
 7. Tarkista tiedot ja vahvista siirto.

Pikasiirto-palvelun tulevaisuus

Pikasiirto on uusi palvelu, mutta se on jo saavuttanut suuren suosion Suomessa. Palvelua käyttävät jo yli miljoona suomalaista. Pikasiirto on merkittävä parannus pankkien väliseen rahasiirtoon, ja se tulee todennäköisesti korvaamaan perinteiset tilisiirrot tulevaisuudessa.

Pikasiirto-palvelun hinta

Pikasiirron käyttö on maksullista. Hinta on 2,9 % + 2 euroa per siirto. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 100 euron siirron hinta on 2,90 euroa + 2 euroa = 4,90 euroa.

Pikasiirron hinta on hieman korkeampi kuin perinteisten tilisiirtojen, joiden hinta on yleensä 0,50 euroa per siirto. Pikasiirron nopeus ja helppokäyttöisyys kuitenkin tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon tilanteissa, joissa rahat pitää saada siirrettyä nopeasti.


Tiesitkö myös tämän?

Uusi MobilePay -sovellus julkaistaan pian

MobilePay on yksi Suomen suosituimmista mobiilimaksupalveluista. Se mahdollistaa helpot ja nopeat maksut niin ystäville kuin yrityksillekin. Uusi MobilePay -sovellus julkaistaan 23. tammikuuta 2024. Sovelluksessa on useita muutoksia, jotka parantavat sen turvallisuutta ja käyttökokemusta. Jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa eikä MobilePay ei toimi, suosittelen käymään MobilePayn omilla sivuilla.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia