PS-lahjakortti pelaajalle lahjaksi: Täydellinen tapa ilahduttaa pelaajaa

Sisällysluettelo

PS-lahjakortti

Pelaaminen on suosittu harrastus, ja pelaajia on kaikenikäisiä ja -tasoisia. Jos tunnet jonkun, joka pitää pelaamisesta, PS-lahjakortti on loistava lahja. Se antaa lahjan saajalle vapauden valita itselleen mieleinen peli tai muu sisältö PlayStation Storesta.

Mitä PS-lahjakortti on?

PS-lahjakortilla on PlayStation lahjakortti, jonka voi käyttää PlayStation Storessa. PS-lahjakortilla voi ostaa pelejä, lisäosia, PlayStation Plus -tilauksia ja paljon muuta.

PS-lahjakortit ovat saatavilla useissa eri arvoissa, alkaen 20 eurosta. Lahjakortin voi ostaa useista eri myyntipisteistä, kuten verkkokaupoista, kivijalkamyymälöistä ja kioskeista.

Miten PS-lahjakorttia käytetään?

PS-lahjakortin käyttö on helppoa. Ensinnäkin sinun tulee luoda PlayStation Network -tili, jos sinulla ei sitä vielä ole. Tämän jälkeen voit käydä PlayStation Storessa ja lunastaa lahjakortin.

Lahjakortin lunastaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Avaa PlayStation Store.
  2. Valitse Lahjakortit ja koodi.
  3. Kirjoita lahjakortin koodi.
  4. Valitse Lunasta.

Kun lahjakortti on lunastettu, sen arvo lisätään PlayStation Network -lompakkoosi. Sitten voit käyttää lompakkoasi ostamalla haluamaasi sisältöä PlayStation Storesta.

Mitä PS-lahjakortilla voi ostaa?

PS-lahjakortilla voi ostaa mitä tahansa PlayStation Storesta saatavaa sisältöä. Tämä sisältää muun muassa:

  • Pelejä
  • Lisäosia
  • PlayStation Plus -tilauksia

Vinkkejä PS-lahjakorttien valintaan

Kun valitset PS-lahjakorttia, kannattaa ottaa huomioon lahjan saajan kiinnostuksen kohteet. Jos tiedät, mitä pelejä lahjan saaja tykkää pelata, voit ostaa lahjakortin, jonka arvo on riittävä kyseisen pelin ostamiseen.

Jos et tiedä, mitä pelejä lahjan saaja haluaa pelata, voit ostaa lahjakortin, jonka arvo on hieman suurempi. Näin lahjan saaja voi valita itselleen mieleisensä pelin.

Lisäksi voit ostaa lahjakortin, jolla voi ostaa PlayStation Plus -tilauksen. PlayStation Plus -tilaus tarjoaa pääsyn online-peleihin, ilmaisiin peleihin ja muihin etuihin.

Loppusanat

PS-lahjakortti on loistava tapa ilahduttaa pelaajaa. Se antaa lahjan saajalle vapauden valita itselleen mieleinen peli tai muu sisältö PlayStation Storesta.

Seuraavassa on vielä muutamia vinkkejä PS-lahjakorttien valintaan:

  • Jos lahjan saaja on lapsi, voit ostaa lahjakortin, jolla voi ostaa pelejä, jotka on luokiteltu alle 18-vuotiaille sopiviksi.
  • Jos lahjan saaja on aikuinen, voit ostaa lahjakortin, jolla voi ostaa pelejä, jotka on luokiteltu 18-vuotiaille ja vanhemmille sopiviksi.
  • Jos lahjan saaja on kiinnostunut tietystä peligenrestä, voit ostaa lahjakortin, jolla voi ostaa pelejä kyseisestä genrestä.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua PS-lahjakortin valinnassa.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia