Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa

Samsung ja Marimekko ovat ilmoittaneet uudesta kumppanuudestaan, joka tuo yhteen Marimekon ikonisen Unikko-kuvion ja Samsungin edistyksellisen teknologian.

Sisällysluettelo

Samsung ja Marimekko ovat ilmoittaneet uudesta kumppanuudestaan, joka tuo yhteen Marimekon ikonisen Unikko-kuvion ja Samsungin edistyksellisen teknologian. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä symboloi suomalaista designia ja teknologian huippuosaamista, luoden uudenlaisia tuotteita ja elämyksiä kuluttajille.

Samsungin ja Marimekon yhteistyön tuomat innovaatiot

Tämän kumppanuuden myötä Samsung Galaxy -tuotteiden lisätarvikevalikoima laajenee. Rajoitetun ajan saatavilla oleva kokoelma sisältää Unikko-kuvioituja puhelinkuoria, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloita ja älykellorannekkeita. Marimekon Unikko, joka juhlii tänä vuonna 60-vuotisjuhlavuottaan, tuo värikkään ja iloisen ulottuvuuden Samsungin tuotteisiin.


The Frame -televisio ja Marimekko: taiteen ja teknologian liitto

Samsungin The Frame -televisio rikastuu Marimekon taidekuvilla, jotka tulevat saataville Samsung Art Storeen. Yli 40 taidekuvaa, jotka edustavat Marimekon klassista designia, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää taide ja viihde kotona. The Frame muuttuu tämän ansiosta sekä viihdekeskukseksi että taidegalleriaksi.

Saatavuus ja erikoismallisto

Samsungin ja Marimekon erikoismallisto tulee myyntiin maaliskuusta 2024 alkaen. Tuotteita voi ostaa Samsungin verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä Pohjoismaissa. Tämä kokoelma tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden yhdistää arjen käyttöesineet ja taide ainutlaatuisella tavalla.

Kulttuurin ja innovaation kohtaaminen

Tämä yhteistyö ei ole vain tuotekehityksen ja muotoilun yhdistelmä, vaan se edustaa myös molempien brändien kulttuurista perintöä ja pyrkimystä innovaatioihin. Marimekon Unikko-kuvio, joka on osa suomalaista designhistoriaa, saa uuden ilmeen Samsungin modernissa teknologiassa. Tämä yhteistyö heijastaa sitoutumista laatuun ja kestävään designiin.

Samsungin panostus muotoiluun

Samsung on tunnettu innovatiivisista ja muotoilultaan ainutlaatuisista tuotteistaan. Yhtiö on nyt laajentanut design-panostustaan yhteistyössä Marimekon kanssa, tuoden markkinoille tuotteita, jotka eivät ainoastaan tarjoa huippuluokan teknologiaa, vaan myös ainutlaatuista muotoilua.

Marimekon rooli suomalaisessa designissa

Marimekko on vuosikymmenten ajan ollut suomalaisen designin edelläkävijä. Sen kuosit ja värit ovat muovanneet suomalaista muotoiluperinnettä. Marimekon designfilosofia yhdistyy nyt Samsungin teknologiaan, luoden uuden aikakauden käyttöesineiden suunnittelussa.

Samsung Art Storen uusi ulottuvuus

Samsung Art Store, joka on ollut erottuva ominaisuus The Frame -televisioissa, rikastuu nyt Marimekon taidekuvilla. Tämä lisäys tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden personoida kotinsa suomalaisella designilla ja taiteella, tuoden uuden ulottuvuuden kotiin viihtyisyyden ja esteettisyyden osalta.

Yhteenveto

Samsungin ja Marimekon yhteistyö on merkittävä askel kummankin brändin historiassa, tuoden yhteen teknologian ja designin. Tämä yhteistyö rikastuttaa asiakkaiden arkea ja heijastaa molempien yritysten sitoutumista innovaatioon ja laatuun.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia