Suomen tunnetuin ja käytetyin miesten alusvaatebrändi

Black Horsen valikoima kattaa laajan kirjon miesten ja poikien alusvaatteita, joista löytyy jokaiselle jotakin – yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin.

Sisällysluettelo

ostoksilla onnistuminen

-> Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä BlackHorsen sivustolle

Vuonna 1975 Hattulan Parolasta markkinoille tullut Black Horse on noussut Suomen tunnetuimmaksi ja käytetyimmäksi miesten alusvaatebrändiksi. Lähes viisikymmentä vuotta sitten aloittanut yritys on luonut vankan aseman suomalaisten miesten garderoobeissa, mikä käy ilmi vaikuttavasta tunnettuusasteesta: 94% suomalaisista miehistä tuntee brändin ja 37% käyttää sen tuotteita, kertoo Marketing Clinicin tutkimus.

Black Horsen valikoima kattaa laajan kirjon miesten ja poikien alusvaatteita, joista löytyy jokaiselle jotakin – yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Brändi on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja, jotka täyttävät sekä mukavuuden että istuvuuden kriteerit.

Vastuullisuus ja laatu

Black Horse ei ole pelkästään miesten alusvaatteiden markkinajohtaja, vaan se on myös etulinjassa kehittämässä kestäviä viljelykäytäntöjä yhteistyössä Better Cotton -aloitteen kanssa. Brändin sitoutuminen vastuullisuuteen näkyy konkreettisesti sen tuotteissa, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista: luomupuuvillasta, kierrätetystä polyesterista ja mulesing-vapaasta merinovillasta.

Yli 80% Black Horsen tuotteista on tehty vastuullisista materiaaleista, mikä on todistettu GOTS- ja GRS-sertifikaateilla. Nämä sertifikaatit ovat kuluttajille selkeä merkki tuotteiden laadusta ja ekologisesta jalansijasta.

Tuotteita….

Klikkaa itsesi tästä Black Horsen verkkokauppaan

Tuotteiden erityispiirteet

Kun puhutaan istuvuudesta, Black Horse ymmärtää, että yksityiskohdat tekevät eron. Jokainen tuote on suunniteltu suomalaisen miehen tarpeisiin sopivaksi, ottaen huomioon seuraavat neljä kriittistä aluetta:

  • Vyötärön mukavuus: Black Horsen boksereissa ja kalsareissa käytetään joustavaa, mutta napakkaa vyötärönauhaa, joka ei kiristä epämukavasti.
  • Kupin istuvuus: Tuotteet on muotoiltu siten, että ne tarjoavat optimaalisen tuen ilman kiristystä.
  • Hankaamattomuus: Materiaalit ja saumat on valittu huolella, jotta vältetään ihon ärsytys ja lahkeiden rullautuminen.
  • Pituuden sopivuus: Lahkeiden pituus on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen mukavuuden ja liikkuvuuden.
Klikkaa itsesi tästä Black Horsen verkkokauppaan

Black Horse ja suomalaisuus

Black Horse ei ole vain alusvaatemerkki, se on osa suomalaista identiteettiä ja arkea. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan huomioiden pohjoinen ilmasto ja suomalaisten aktiivinen elämäntyyli. Tämän ansiosta Black Horse on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä ja kaapeissa.

Innovaatiot ja kehitys

Black Horse ei tyydy lepäämään laakereillaan, vaan se jatkaa innovaatioiden kehittämistä ja tuotevalikoiman parantamista. Uusimmissa malleissa hyödynnetään edistyksellistä teknologiaa, kuten hengittäviä kankaita ja saumattomia rakenteita, jotka nostavat mukavuuden uudelle tasolle.

Kestävyys ja pitkäikäisyys

Tuotteiden pitkäikäisyys on yksi Black Horsen ylpeydenaiheista. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnittelu takaavat, että jokainen alusvaate kestää aikaa ja käyttöä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat myös tuotteiden valmistusta, varmistaen että jokainen ostos on investointi tulevaisuuteen.

Yhteenveto

Black Horse on osoitus siitä, että suomalainen suunnittelu ja laatu kohtaavat kestävän kehityksen periaatteet. Brändi tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, istuvuutta ja vastuullisuutta, mikä tekee siitä ylivertaisen valinnan suomalaiselle miehelle.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia