Vallilan Black Week alennus on käynnissä!

Vallila on suomalaisen sisustus- ja tekstiilialan kärkinimi, jolla on ainutlaatuinen paikka suomalaisten sydämissä.

Sisällysluettelo

Vallila on suomalaisen sisustus- ja tekstiilialan kärkinimi, jolla on ainutlaatuinen paikka suomalaisten sydämissä. Vallilan tarina alkoi vuonna 1935, kun Otto Berner perusti yrityksen Helsingin Vallilan kaupunginosaan. Nämä juuret ovat yhä läsnä kaikessa, mitä Vallila tekee: innovatiivisuudessa, laadussa ja suomalaisessa designissa.

Laadukkaat ja persoonalliset sisustustuotteet

Vallilan mallisto on aina ajankohtainen ja tunnistettavasti vallilalainen. Rohkeat värit, leikittelevät tyylit ja monipuoliset kuosit tekevät Vallilan tuotteista ainutlaatuisia. Mallisto kattaa kaiken kodin sisustuksesta: astioista ja tapeteista aina metritavaroihin, suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin. Vallilan tuotteet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan jokaiseen kotiin.

Suomalainen design ja yhteistyömallistot

Vallilan suunnittelutiimi koostuu kuudesta vakituisesta jäsenestä, jotka työskentelevät yhdessä eri alojen taiteilijoiden kanssa. Näin syntyvät upeat ja uniikit kuosit, jotka ovat Vallilan tunnusmerkki. Yhteistyö esimerkiksi pop-laulaja Ellinooran kanssa on tuonut markkinoille uusia, raikkaita tuulia. Vallila on myös tunnettu yhteistyöstään tunnettujen taiteilijoiden kuten Howard Smithin, Zoltan Popovitsin ja Lauri Tähkän kanssa.

Kotimainen tuotanto ja Avainlippu-merkki

Vallilan kankaat suunnitellaan ylpeästi Suomessa, Helsingin Vallilassa sijaitsevassa studiossa. Tämä korostaa Vallilan sitoutumista suomalaiseen työhön ja laatuun. Vallilalle on myönnetty Avainlippu-merkki, joka on tunnustus suomalaisesta työstä ja tuotannosta.

Vallilan verkkokauppa – helppo ja nopea tapa sisustaa

Vallilan verkkokauppa tarjoaa helpon ja nopean tavan hankkia kaikki nämä upeat tuotteet. Verkkokauppa on suunniteltu asiakasystävälliseksi, tarjoten kattavan valikoiman Vallilan tuotteita yhdessä paikassa. Etsitpä sitten uutta ilmettä kotiisi tai täydellistä lahjaa, Vallilan verkkokaupasta löydät varmasti etsimäsi.

Kestävä kehitys ja ympäristötietoisuus

Vallila on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristötietoiseen toimintaan. Tämä näkyy kaikessa, mitä Vallila tekee, aina materiaalivalinnoista tuotantoprosesseihin. Asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän ostamansa tuotteet eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös ympäristöystävällisiä.

Erinomainen asiakaspalvelu

Vallilan asiakaspalvelu on tunnettu nopeudestaan ja asiantuntemuksestaan. Olipa kyseessä tuotetiedustelu, sisustusvinkki tai tilaukseen liittyvä kysymys, Vallilan asiantunteva tiimi on valmis auttamaan.

Yhteenveto

Vallila on paljon enemmän kuin vain sisustus- ja tekstiilibrändi. Se on osa suomalaista designhistoriaa ja modernia kodinsisustusta. Vallilan tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä ja ainutlaatuista suomalaista muotoilua. Käy Vallilan verkkokaupassa ja koe itse, miten Vallilan tuotteet voivat muuttaa kotisi ilmeen.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia