Vallilan joulusiivous tarjous: jopa -50% 14.12. asti!

Vallilan joulumallisto on yksi vuoden kohokohdista, joka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa sesongin henkeen sopien.

Sisällysluettelo

Vallila, suomalainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, tunnetaan ainutlaatuisista ja persoonallisista tuotteistaan, jotka heijastavat suomalaista design-osaamista. Vallilan joulumallisto on yksi vuoden kohokohdista, joka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa sesongin henkeen sopien.

Joulusiivous tarjous: jopa -50% 14.12. asti!

Perinteet kohtaavat nykyaikaisen designin

Vallilan joulumallisto ammentaa inspiraatiota perinteisistä suomalaisista jouluaiheista, kuten talvisista maisemista, lumihiutaleista ja joulukukista. Tämä yhdistyy rohkeasti moderniin suunnittelutyöhön, jossa käytetään värejä ja kuoseja ennakkoluulottomasti. Tämän seurauksena syntyvät tuotteet, kuten jouluaiheiset verhot, tyynynpäälliset ja pöytäliinat, tuovat kotiin ainutlaatuista tunnelmaa.

Yhteistyöt tuovat uutta ilmettä

Vallilan suunnittelutiimi, joka koostuu kuudesta vakituisesta jäsenestä, tekee yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden kanssa, tuoden jatkuvasti uusia näkökulmia ja ideoita joulumallistoihin. Esimerkiksi yhteistyö pop-laulaja Ellinooran kanssa on tuonut mallistoon uudenlaista nuorekkuutta ja raikkautta. Tämä monipuolisuus varmistaa, että Vallilan joulumallisto puhuttelee laajaa yleisöä ja tarjoaa jokaiselle jotakin.

Suomalaista designia ja laadukkaita materiaaleja

Vallilan tuotteet suunnitellaan Helsingin Vallilassa, ja ne ovat saaneet Avainlippu- sekä Design From Finland -merkinnät, jotka todistavat suomalaisesta osaamisesta ja laadusta. Käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia, mikä takaa tuotteiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Vallilan joulumalliston tuotteet

Vallilan joulumallisto kattaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat niin kodin sisustukseen kuin lahjaksi. Mallistosta löytyy esimerkiksi:

  1. Jouluaiheiset verhot
  2. Tyynynpäälliset ja koristetyynyt
  3. Pöytäliinat ja keittiötekstiilit
  4. Sisustustarvikkeet, kuten kynttilänjalat ja koriste-esineet
  5. Lahjapakkaukset ja -kortit

Rohkeita ja värikkäitä kuoseja

Vallilan design tunnetaan sen rohkeista ja värikkäistä kuoseista, jotka tuovat eloa ja iloa jokaiseen kotiin. Joulumalliston kuosit heijastavat sekä perinteisiä että nykyaikaisia elementtejä, luoden uniikkeja ja mielenkiintoisia yhdistelmiä.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Vallila sitoutuu kestävän kehityksen periaatteisiin tuotannossaan. Materiaalien valinnassa kiinnitetään huomiota ympäristöystävällisyyteen ja eettisiin käytäntöihin. Tämä näkyy myös joulumallistossa, jossa pyritään käyttämään kestäviä ja ekologisia materiaaleja.


Vallilan joulumallisto edustaa suomalaista designia parhaimmillaan, yhdistäen perinteet ja modernin ilmeen ainutlaatuisella tavalla. Jokainen tuote kertoo tarinaa suomalaisesta design-osaamisesta ja luo lämmintä tunnelmaa joulun aikaan.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia