Vallilan verkkokauppa ja Matto-ale

Sisällysluettelo

mattokauppias

Vallilalla on alkanut huikea Mattokampanja

Tarjous: Matto-/ostosrahakampanja! matoista jopa -20€!
Koodi: KEVÄTSISUSTUS
Ehdot 20€ ostosraha käy kaikkiin tuotteisiin (lahjakortit pois lukien) yli 120€ ostoksiin.

Klikkaa itsesi tästä Vallilan verkkokaupan valikoimiin

Maton koon valinta

Kun valitset mattoa Vallilan laajasta valikoimasta, aloita määrittämällä sopiva koko tilaasi. Suuri matto voi yhdistää huonekaluja ja tehdä tilasta eheämmän näköisen, kun taas pienempi matto voi rajata tai korostaa tiettyjä alueita. Olohuoneessa maton tulisi yleensä ulottua kaikkien pääkalusteiden alle, kun taas makuuhuoneessa matto voi sijoittua osittain sängyn alle tai sen viereen.

Värin ja kuosin valinta

Vallilan mattovalikoima on tunnettu värikkäistä ja kuviollisista matoista, jotka voivat toimia huoneen keskipisteenä tai värikkäänä lisänä. Valitse väri ja kuosi, jotka sopivat jo olemassa olevaan sisustukseesi. Huomioi, että tummat värit voivat tehdä tilasta intiimimmän ja pienemmän tuntuisen, kun taas vaaleat sävyt avaavat ja suurentavat tilaa visuaalisesti.

Materiaalin valitseminen

Materiaali vaikuttaa maton kestävyyteen, tuntuun ja hoitoon. Vallilan mattojen joukosta löydät eri materiaalivaihtoehtoja, kuten kestävät synteettiset materiaalit ja luonnonkuidut. Mieti, missä huoneessa matto tulee olemaan ja millaista kulutusta sen on kestettävä. Esimerkiksi aktiivisessa olohuoneessa tai eteisessä kannattaa suosia kestävämpää materiaalia.

Huonekohtaiset vinkit

Valitse huonekohtaisesti sopiva matto. Keittiöön ja eteiseen kannattaa valita helppohoitoisia ja likaa hylkiviä malleja, kun taas olohuone ja makuuhuone sallivat pehmeämmät ja ylellisemmät vaihtoehdot. Lastenhuoneeseen sopii parhaiten turvalliset, myrkyttömät ja pestävät matot Vallilan valikoimasta.

Ekologiset näkökohdat

Vallila on sitoutunut ympäristöystävälliseen tuotantoon, joten heidän mattojensa valinnassa voit ottaa huomioon myös ekologiset näkökohdat. Tarkista, onko matto valmistettu kierrätetyistä materiaaleista tai onko sen tuotantoprosessi erityisen ympäristöystävällinen.

Yhteenveto

Vallilan mattovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen kotiin ja makuun. Kun valitset mattoa, mieti huolellisesti maton kokoa, väriä, kuosia ja materiaalia sekä huonekohtaisia tarpeita. Oikean maton valitseminen voi merkittävästi parantaa huoneen ulkonäköä ja tunnelmaa, tehden kodistasi entistä viihtyisämmän.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia