Vallilan 60% alennukset alkaneet tänään!

Nyt voit nauttia uskomattomista alennuksista Vallilan verkkokaupassa, kun 60% alennusmyynti on juuri käynnistynyt.

Sisällysluettelo


Vallila, Suomen suosituin tekstiilibrändi, ilmoittaa ilouutisen kaikille asiakkailleen! Nyt voit nauttia uskomattomista alennuksista Vallilan verkkokaupassa, kun 60% alennusmyynti on juuri käynnistynyt. Tämä on tilaisuutesi päivittää kotisi sisustus laadukkailla ja tyylikkäillä Vallilan tekstiileillä, jotka ovat tunnettuja laadustaan ja suomalaisesta designistaan. Lue lisää ja tee ostoksia jo tänään!

Vallilan tekstiilit – laatua ja tyyliä jokaiseen kotiin

Vallila on ollut jo vuosikymmenien ajan suomalaisten luottobrändi, kun kyseessä on kodin tekstiilit. Heidän tuotteidensa laatu, tyylikkyys ja monipuolisuus ovat tehneet heistä suomalaisten kodin sisustamisen ykkösvalinnan. Vallilan valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi: verhot, tyynyt, pöytäliinat, pyyhkeet ja paljon muuta.

Vallilan vahvuus on heidän ainutlaatuinen design, joka kunnioittaa suomalaista perinnettä ja luontoa. Heidän tekstiilinsä kertovat tarinaa suomalaisesta luonnosta ja kulttuurista, ja ne tuovat kauniin kosketuksen jokaiseen kotiin.

60% Alennusmyynti – tilaisuutesi päivittää sisustus

Vallilan 60% alennusmyynti on tilaisuus, jota et halua missata. Nyt voit päivittää kodin sisustuksen huippulaadukkailla Vallilan tekstiileillä ilman suurta budjettia. Alennus koskee laajaa valikoimaa Vallilan suosituimpia tuotteita, joten voit löytää juuri ne, jotka sopivat parhaiten omaan kotiisi.

Tämä on myös loistava tilaisuus hankkia lahjoja ystäville ja perheelle. Vallilan tekstiilit ovat aina arvostettu lahja, ja nyt voit antaa lahjaksi laatua ja tyyliä edulliseen hintaan.

-> Klikkaa ja tsekkaa mitä Vallilalla on tarjolla

Verkkokaupan helppous – Tilaa suoraan kotiovelle

Vallilan verkkokauppa tekee ostosten tekemisestä helppoa ja kätevää. Voit selata laajaa valikoimaa suoraan omalta kotisohvaltasi, ja tilauksesi toimitetaan nopeasti ja turvallisesti kotiovellesi. Näin voit säästää aikaa ja vaivaa, ja saat ostoksesi vaivattomasti perille.

Tee Huikeita löytöjä Vallilan alennusmyynnissä

Vallilan alennusmyynti on täynnä mahtavia löytöjä. Voit löytää klassisia suosikkeja sekä uutuuksia uskomattoman edulliseen hintaan. Olipa kyseessä sitten uudet verhot olohuoneeseen, värikkäät tyynyt makuuhuoneeseen tai laadukkaat pyyhkeet kylpyhuoneeseen, Vallilan valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi.

Älä odota liian kauan, sillä parhaat tarjoukset menevät nopeasti. Tartu tilaisuuteen ja päivitä kotisi sisustus Vallilan laadukkailla tekstiileillä jo tänään!

Yhteenveto

Vallilan 60% alennukset ovat täällä, ja tämä on tilaisuutesi päivittää kotisi sisustus laadukkailla ja tyylikkäillä Vallilan tekstiileillä. Vallila on suomalainen luottobrändi, jonka tuotteet yhdistävät laadun ja designin. Älä missaa tätä mahdollisuutta tehdä upeita löytöjä Vallilan verkkokaupassa. Tee ostoksia jo tänään ja päivitä kotisi sisustus uskomattoman edullisesti!

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. 1930-luvulta peräisin olevissa tehdashalleissa toimivat  tänäkin päivänä Vallilan pääkonttori, showroom sekä design-studio. Talon pitkän historian perintö herää  eloon niin legendaaristen kuosien tuoreissa tulkinnoissa kuin mielikuvituksellisissa ja yllättävissä  yhteistyömallistoissakin. Siksi kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto on aina sekä ajankohtainen että  leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä  sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis.

Vallilalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu sekä Design From Finland -merkin.Kankaat suunnitellaan Suomessa, Vallilan studiossa Helsingin Vallilassa. Suunnittelutiimiin kuuluu vakituisesti kuuden henkilöä ja mallistoissa hyödynnetään monipuolisesti eri alojen taiteilijoita kuten esimerkiksi Howard Smith, Zoltan Popovits ja Lauri Tähkä. Viimeisin yhteistyömallisto tehtiin pop-laulaja Ellinooran kanssa.

Muita artikkeleita

Peliuutisia ja tekniikkaa

Rahat tiukilla?Tarjouksia